🌿Filizlendirilmiş Maş Fasulyesi Salatası🌿

  • Görüntüleme
    429

Malzemeler:
Filizlendirilmiş maş fasulyesi,
Yeşillik,
Limon kabukları (beyaz yeri alınmış)
Havuç,
Turşu
Zeytinyağı
Sarımsak,
Elma sirkesi,
Balzamik sirke,
Nar ekşisi,
Kaya tuzu,
Limon suyu

Sadece hazneye su doldurup 3-4 günde bir suyu değiştiriyoruz fıskiyesinden aralıklarla suladığı tohumlar birkaç günde istenilen kıvama geliyor. Siz dilediğiniz sos malzemesi ve sebze kullanabilirsiniz

Dilerseniz benim yaptığım gibi birkaç dakika buharda haşlayabilir ya da çiğ olarak tüketebilirsiniz.

Yapacaklara kolay gelsin afiyet şifa olsun🙏

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X