- 28 Şubat 2024
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Nilüfer Uysal
- Zorluk: Kolay
- Görüntüleme429
Malzemeler:
Filizlendirilmiş maş fasulyesi,
Yeşillik,
Limon kabukları (beyaz yeri alınmış)
Havuç,
Turşu
Zeytinyağı
Sarımsak,
Elma sirkesi,
Balzamik sirke,
Nar ekşisi,
Kaya tuzu,
Limon suyu
Sadece hazneye su doldurup 3-4 günde bir suyu değiştiriyoruz fıskiyesinden aralıklarla suladığı tohumlar birkaç günde istenilen kıvama geliyor. Siz dilediğiniz sos malzemesi ve sebze kullanabilirsiniz
Dilerseniz benim yaptığım gibi birkaç dakika buharda haşlayabilir ya da çiğ olarak tüketebilirsiniz.
Yapacaklara kolay gelsin afiyet şifa olsun🙏
Yorum Yap